De versafdeling van ALDI. Foto: PR ALDI

De versafdeling van ALDI. Foto: PR ALDI

Feestelijke opening Aldi Vragender

Economie

Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste 400 klanten

DEVENTER/VRAGENDER - Op woensdagochtend 31 mei wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Heringsaweg 2a in Vragender feestelijk geopend door filiaalleider Berni Geurink. De winkel in Vragender is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. Met de goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, wil het supermarktbedrijf laten zien dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat. 

Kraskaarten en tegoedbonnen
De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €20 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een elektrische grasmaaier, een elektrische koelbox of tegoedbonnen van maximaal €250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI, zo laat het bedrijf weten. “Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.”

De nieuwe winkel aan de Heringsaweg 2a beschikt over 120 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00. Voor meer informatie klik hier.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna