Lusanne Klein Kranenbarg en haar medewerkster Rianne Rijkenbarg van Lusanne Lingerie. Foto: PR

Lusanne Klein Kranenbarg en haar medewerkster Rianne Rijkenbarg van Lusanne Lingerie. Foto: PR

Speciale actieweek rond 12,5-jarig bestaan Lusanne Lingerie

Economie

RUURLO – Lusanne Lingerie viert van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 oktober haar 12,5-jarig bestaan met een speciale actieweek. Besteedt men minimaal 25 euro in de speciaalzaak van Lusanne Klein Kranenbarg dan dingt deze klant mee naar prachtige prijzen waaronder mooie lingeriesetjes, ondermode, sport-bh en nachtkleding. 

Door Jan Hendriksen

Lusanne Klein Kranenbarg verruilde 12,5 jaar geleden haar baan als dierenartsassistente van Dierenartsenpraktijk De Graafschap in om onderneemster te worden. Ze begon haar lingerie speciaalzaak aan de Dorpsstraat 4, naast Hotel Avenarius, maar verhuisde in 2015 met haar winkel naar het centrum van de Dorpsstraat. “Een mooie centrale locatie midden in het dorp”, vindt Lusanne. Haar klanten komen niet alleen uit Ruurlo, maar ook vanuit de verre omgeving weet men de winkel te vinden. Mede omdat veel van dergelijke speciaalzaken in de regio zijn verdwenen, weet de eigenaresse. “Ben je op zoek naar lingerie waar je je goed in voelt? Onze winkel staat in het teken van lingerie, beleving, vakmanschap en gemoedelijkheid. We houden van persoonlijke aandacht en gedegen advies”, klinkt het vol passie.
Bij Lusanne Lingerie vindt men naast een uitgebreide collectie lingerie ook een uitgebreid assortiment ondermode, badmode en nachtmode. Ook voor heren is er een breed assortiment ondermode en nachtkleding. De collectie lingerie bestaat uit de bekende en kwalitatief hoogwaardige merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Mey, Anita, Schiesser, Triumph, Felina, Chantelle, Sloggi, Ten Cate en Snurk.

“Er goed uitzien begint met goed ondergoed”, vindt Klein Kranenbarg. “Lingerie is meer dan alleen maar mooi en kan bovendien meer dan men denkt. Ze geeft steun, corrigeert het figuur, legt accenten waar men het wil en hoe men het wil. Bovendien voelt men zich in de juiste lingerie mooi, op en top vrouw en vol zelfvertrouwen.” Daarbij is het belangrijk om een goede bh in de juiste maat te kiezen, doceert Lusanne. “De grootste fout die vrouwen maken is om jaar in jaar uit dezelfde cupmaat te kopen. Gemiddeld wisselt een vrouw tijdens haar leven viermaal van cupmaat.”

Advies
Loop tijdens de actieweek eens binnen bij Lusanne Lingerie en aarzel niet om aan Lusanne en Rianne advies te vragen. Lusanne Lingerie is gelegen aan de Dorpsstraat 64 in Ruurlo en is op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur geopend. Buiten deze openingstijden is winkelen op afspraak ook mogelijk.

Voor meer informatie zie de website van de Ruurlose lingeriezaak.

www.lusannelingerie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna