Familie Janssen tijdens de laatste zaterdag in 2022 dat de familie kerstbomen verkocht. Foto: PR

Familie Janssen tijdens de laatste zaterdag in 2022 dat de familie kerstbomen verkocht. Foto: PR

Einde aan jarenlange familietraditie in Mariënvelde

Economie

MARIËNVELDE - Aan alles komt een eind, dus ook aan een familietraditie van de familie Janssen in Mariënvelde met het verkopen van zelfgekweekte kerstbomen. Met ingang van dit seizoen is de verkoop van de bekende ‘Janssens kerstbomen’ overgegaan naar de familie Spieker in Zieuwent. Het jaar 2022 was voor de familie het laatste en daarmee een bijzonder verkoopjaar.

“We hebben de verkoop altijd met enorm veel plezier gedaan. Vooral hebben we genoten van het persoonlijke contact dat we jaarlijks met onze klanten hebben gehad”, vertelt de familie bij monde van Amadea Janssen, “Tijdens een kopje koffie gezellig bijpraten met andere kerstboomliefhebbers was dan ook voor velen een leuke onderbreking bij het uitzoeken van een boom.”

Familie Janssen stopt dan wel met de verkoop, zolang het mogelijk is blijft Bart doorgaan met het kweken van de populaire kerstbomen. De verkoop vindt vanaf dit jaar plaats bij Spieker Kerstbomen te Zieuwent. “We hopen dat onze kerstbomen hebben bijgedragen aan een gezellige sfeer in de vele woonkamers in de regio en willen alle klanten door de jaren heen hartelijk danken voor hun vertrouwen.”

Zie ook advertentie elders op deze pagina.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna