Fraukje Baumann is de nieuwe eigenaresse van Gelre Sports dat wordt omgedoopt naar Gelre Leefstijl. Foto: PR

Fraukje Baumann is de nieuwe eigenaresse van Gelre Sports dat wordt omgedoopt naar Gelre Leefstijl. Foto: PR

Sportcentrum Gelre Sports heeft nieuwe eigenaar

Economie

LICHTENVOORDE/HARREVELD - Sportcentrum Gelre Sports te Lichtenvoorde heeft een nieuwe eigenaar. Fraukje Baumann, ook mede-eigenaar van AquaFit Bewegingscentrum te Harreveld, neemt dit centrum per direct over. Op korte termijn zal Gelre Sports omgedoopt worden tot het nieuwe Gelre Leefstijl.

De afgelopen 9 jaar was familie Hulsebos de eigenaar van Gelre Sports, gevestigd aan de Mercatorstraat 32. Nu is het tijd voor hen tijd om het stokje over te dragen aan, zoals zij zelf noemen “een jonge, enthousiaste sportonderneemster”. De familie Hulsebos vertelt genoten te hebben van het jarenlang begeleiden van sporters samen met het Gelre Sports-team. Ze bedanken alle klanten voor het vertrouwen en zijn verheugd een goede opvolger te hebben gevonden in Fraukje.

Fraukje is opgegroeid in het sportcentrum van haar ouders: AquaFit Bewegingscentrum, waar ze inmiddels 10 jaar mede-eigenaar van is. Het fitness-, groepsles- en leefstijlvak is haar dus met de paplepel ingegoten. Zoals ze zelf aangeeft: “Mijn passie ligt in het mensen blij maken door met ze te werken aan fitheid en gezondheid, en ze vooral een fijne plek te bieden waar ze dit kunnen doen. Met AquaFit Bewegingscentrum doen we dit al 31 jaar met veel passie en plezier. Nu krijg ik de kans om dit ook bij Gelre Sports te kunnen doen, uiteraard samen met het fantastische team dat hier al werkt.” 

De locatie van het huidige Gelre Sports blijft dus behouden. Sporters kunnen blijven sporten zoals ze gewend zijn. Fraukje vervolgt: “Daarnaast gaan we onze dienstverlening uitbreiden, met onder andere leefstijlcoaching door X-Fittt Gecombineerde Leefstijl Interventie; een programma dat vergoed wordt vanuit de basiszorgverzekering. Mijn doel is om mensen een optimale sport- en leefstijlervaring te geven samen met het mooie team van Gelre Leefstijl.” 

Voor bestaande klanten organiseert Gelre Leefstijl binnenkort een kennismakingsreceptie. In het voorjaar staat er een openingsdag voor alle belangstellenden. “Nu al nieuwsgierig en starten met sporten kan natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom!”, besluit de kersverse eigenaresse trots.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna