Familie Nieuwenhuis van boerderij 'De Brille' doet dit jaar voor het eerst mee aan de Open Boerderijdagen. Eigen foto

Familie Nieuwenhuis van boerderij 'De Brille' doet dit jaar voor het eerst mee aan de Open Boerderijdagen. Eigen foto

Boerderij ‘De Brille’ uit Beltrum doet mee aan de Open Boerderijdagen

Landbouw

BELTRUM - Familie Nieuwenhuis, eigenaar van boerderij ‘De Brille’ in Beltrum doet dit jaar voor het eerst mee aan de welbekende Open Boerderijendagen van Campina. Het evenement beleeft dit jaar zijn 17de editie. De familie doet mee aan deze dag omdat zij het belangrijk vinden dat kinderen ervaren hoe het er aan toe gaat op een boerderij en omdat zij trots zijn op hun werk. Op vrijdag 10 mei (dag na Hemelvaart) opent het bedrijf tussen 10.00 en 16.00 uur de deuren voor publiek.

Op de Open Boerderijdagen is er van alles te doen en te leren. Bij aankomst op de boerderij krijgen kinderen een Campina Doeboek mee vol met leuke weetjes en spelletjes en uitleg over de Open Boerderijdagen en de activiteiten, zoals: melkpak bowlen, puzzelen met zonnepanelen, een ‘melkweg race’, schminken en (blinde) proeverij in de zuivelbar. Ook is er een springkussen aanwezig en kunnen de kinderen een trekkerrace houden.

Boerderij ‘De Brille’ is gevestigd aan de Waterdijk 10 in Beltrum. Ook op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) is er een Open Boerderijendag; belangstellenden kunnen dan tussen 10.00 en 16.00 uur de boerderij van familie Wopereis aan de Varsseveldseweg 71 te Lichtenvoorde bezoeken. 

Meer informatie: www.campina.nl/boerderijdagen         

Open Boerderijdagen 2024: ontdek op 10 en 20 mei waar zuivel vandaan komt en doe mee aan leuke spellen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant