Gasten van de Zonnebloem Vragender genieten van een optreden van duo EEN&ANDER. Foto: Zonnebloem Vragender
Gasten van de Zonnebloem Vragender genieten van een optreden van duo EEN&ANDER. Foto: Zonnebloem Vragender

Zonnebloem Vragender laten gasten genieten van cake en cabaret

Maatschappij

VRAGENDER - De Zonnebloem Vragender had op zaterdag 12 november weer gezorgd voor een mooie activiteit voor haar gasten. Het was deze keer de beurt aan Anita en Eric van het duo EEN&ANDER die de aanwezigen vermaakten met zang en cabaret.

Om 10.00 uur kwamen de gasten binnen waarna ze een lekker kopje koffie met cake kregen. De voorzitster opende de morgen en heette de gasten van harte welkom. Nadat iedereen van een drankje was voorzien, was het de beurt aan het Eric en Anita. Het duo bracht een vermakelijk programma waarbij liedjes en sketches over Boer zoekt Vrouw, Vinger aan de pols van Ria Bremer en ook de vakantie de revue passeerden. Tussendoor genoten de gasten van de opgediende gerechten. 

Na afloop was er nog een dankwoordje door de voorzitster en keerden de gasten weer huiswaarts. De organisatie ontving vele positieve reacties en kijkt dan ook terug op een geslaagde ochtend. Zij dankt café-restaurant Overkamp voor de goede verzorging en de gemeente Oost Gelre voor de bijdrage (coronasteun) waardoor de Zonnebloem Vragender deze ochtend heeft kunnen organiseren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna