De presentatie ergotherapie in het Parkinson Café in december. Foto: Herman Leusink

De presentatie ergotherapie in het Parkinson Café in december. Foto: Herman Leusink

Nieuwjaarsbijeenkomst Parkinson Café Berkelland

Maatschappij

NEEDE - Parkinson Café Berkelland houdt op 12 januari de Nieuwjaarsbijeenkomst. De bijeenkomsten van deze lotgenotengroep voor mensen met Parkinson en hun naasten wordt gehouden bij Natuurpark Kronenkamp, aan de Kronenkamp 14 in Neede. Er is een inloop vanaf 13.45 uur, het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de eerste bijeenkomst van 2023 wordt er even teruggeblikt op de start van dit café in het afgelopen jaar. Maar ook kijken de aanwezigen vooruit naar de plannen voor 2023 en wensen zij elkaar het beste voor het nieuwe jaar.
Aansluitend is er tijd voor nostalgie, met herkenbare gebeurtenissen en oude Nederlandse liedjes om mee te zingen; cabaret met Trio Fladder.

De toegang is gratis. Er is volop gratis parkeerruimte en de locatie is rolstoeltoegankelijk. De koffie of thee bij ontvangst is gratis, verdere consumpties zijn voor eigen rekening en er zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd voor een attentie voor de gastsprekers en huur van de ruimte.
In verband met de organisatie is vooraf aanmelden gewenst via het mailadres: info@parkinsoncafeberkelland.nl. Kijk op de webpagina van Parkinson Café Berkelland voor de actuele agenda. 

www.parkinsoncafeberkelland.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant