Gezellige en drukbezochte Nieuwjaarsreceptie. Foto: PR
Gezellige en drukbezochte Nieuwjaarsreceptie. Foto: PR

Gezellige en drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Maatschappij

LICHENTENVOORDE - Op vrijdag 20 januari werd in de grote zaal van Den Diek de nieuwjaarsreceptie van De Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde gehouden. Omdat de vloer van Den Diek behandeld moest worden, was de receptie een week uitgesteld. Dit was geen enkel probleem voor de vrijwilligers en gasten want er waren bijna negentig personen aanwezig.

De meeste gasten vonden het fijn een middagje uit te hebben en verwend te worden met een lekker kopje koffie/thee met wat lekkers en daarna nog enkele consumpties met wat heerlijke hapjes. Sommigen vonden de muziek van De Mansleu zo aanstekelijk dat ze de dansvloer opgingen.

“Wat is het toch gezellig”, aldus een van de aanwezige gasten. “Ik kijk elke keer uit naar alles wat georganiseerd wordt. Het is steeds weer gezellig en we worden iedere keer weer verwend. Deze middag was ook weer een schot in de roos. We konden gezellig met elkaar praten en dan ook nog eens genieten van mooie muziek.”

De organisatie van De Zonnebloem mag dan ook terugkijken op een zeer geslaagde middag waarin de gasten centraal stonden en heerlijk konden genieten. Later dit jaar volgen er nog meer activiteiten, waar de gasten ook zeer zeker van zullen genieten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna