Vlnr: Maria Nieuwenhuis, Anneke te Molder en Jacqueline Nijhof. Foto: VCV

Vlnr: Maria Nieuwenhuis, Anneke te Molder en Jacqueline Nijhof. Foto: VCV

Vrouwen Contact Vragender huldigt jubilarissen

Maatschappij

VRAGENDER - Na twee jaar kon de VCV maandag 23 januari weer een jaarvergadering houden. Samen terugkijken op de activiteiten die, ondanks de vele beperkingen door de coronamaatregelen, wel konden worden gehouden. Dit aan de hand van een presentatie met foto’s. Tijdens deze jaarvergadering mocht de club tevens drie jubilarissen huldigen. 

Maria Nieuwenhuis en Anneke te Molder zijn 40 jaar lid en Jacqueline Nijhof 25 jaar. Alle drie leden die regelmatig de avonden en andere activiteiten bezoeken, zorgen voor gezelligheid en altijd hun interesse tonen in de andere leden en het onderwerp van de avond. Maria daarnaast heeft ook twee keer een periode deel uitgemaakt van het bestuur en als secretaris haar steentje bijgedragen. Middels een applaus uit de zaal en een boeket bloemen in vaas worden de dames gefeliciteerd en bedankt voor hun betrokkenheid bij de VCV. De vereniging hoopt ze nog vele jaren te mogen begroeten tijdens de activiteiten. 

In de pauze was er een borrel om samen te proosten op de jubilarissen en op een nieuw gezellig jaar in goede gezondheid. Na de pauze heeft Mirjam Hulshof een presentatie gegeven over haar werk als ritueel begeleider bij uitvaarten. Zij gaf weer hoe je vorm en inhoud kunt geven aan een persoonlijk afscheid. De aanwezigen hebben als vanouds genoten van een gezellige en boeiende avond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna