Een afvaardiging van de voetbalsters met vrijwilligers van de Voedselbank Oost Achterhoek.

Een afvaardiging van de voetbalsters met vrijwilligers van de Voedselbank Oost Achterhoek.

Dames VIOS B2

Voetbalsters VIOS B halen 5391 euro op voor Voedselbank

Maatschappij

BELTRUM - De inzet van de dames van VIOS B 2 is buiten de lijnen net zo groot als binnen de kalklijnen. Hierbij niet doelend op de derde helft maar op het actieweekend voor de Voedselbank Oost Achterhoek onlangs. Het weekend van 22 en 23 april stond geheel in het teken van de actie. Naast hun kantinedienst zetten de dames en begeleiding hun beeste beentje voor om er een geslaagd weekend van te maken. De vele inspanningen zorgden voor een indrukwekkend resultaat. Maar liefst 5.391 euro is er aan gelden en goederen opgehaald. Dit bedrag is 5 mei symbolisch overhandigd aan de voedselbank Oost-Achterhoek in Lichtenvoorde.

Door Henri Walterbos

“In de voorbereiding zijn alle verenigingen, school, sponsors en bezoekende teams aangeschreven om de actie onder de aandacht te brengen of mee te werken”, vertelt Patrick Pos, leider van het team. “Dat de actie voor de voedselbank nodig is, blijkt wel uit het aantal van ruim 470 gezinnen in Oost-Achterhoek dat hiervan gebruikmaakt. Prachtig was het dan ook om te zien dat vanaf zaterdagochtend er een heuse stroom aan goederen werd binnen gebracht en gelden werden gedoneerd.”
Tijdens de actie werd het aanwezige publiek vermaakt middels een loterij met mooie prijzen, een feest-dj en een optreden van The Sec. “We kijken als Dames 2 van Vios Beltrum terug op een mooie actie en een prachtig weekend”, aldus het actiecomité bestaande uit Manon Bleumink, Daimy Zieverink, Babeth Wildenborg, Mirjam Pos, Annefleur Krabbenborg en Patrick Pos

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna