Wijkgebouw De Schoppe. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Wijkgebouw De Schoppe. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Inloop De Schoppe

Maatschappij

LICHTENVOORDE - Iedere maandagochtend vanaf 10 uur is er een inloop in wijkgebouw De Schoppe aan de Johannes Vermeerstraat 50 in Lichtenvoorde. Iedereen die behoefte heeft aan een praatje, een krantje lezen en onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen wil ontmoeten is van harte welkom.

De inloop draait na de coronaperiode inmiddels al weer een jaar en wordt gerund door vrijwilligers van wijkvereniging ‘t Hooiland. Zij ontvangen iedere maandagochtend de bezoekers en schenken naast het bakkie troost vooral aandacht. “Heerlijk om te luisteren naar hilarisch verhalen of om levenslessen te delen. Ook leuk om samen wat te doen, zoals handwerken, tekenen, kleuren, puzzelen of een spelletje doen. Nu de lente is begonnen en de zomer voor de deur staat hopen we weer veel belangstelleden te kunnen ontmoeten op ons zonnige terras vol planten en bloemen”, zo laat de organisatie weten.

Rond De Schoppe staan ook verschillende beweegtoestellen, speeltoestellen en een klimrek voor de kinderen. Ideaal voor wie meer in beweging wil komen. “En mocht je eens een wandelingetje willen maken samen met iemand anders, vraag er dan naar. Zo brengen we mensen met elkaar in contact en verbinding. Je bent van harte welkom!” 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna