Team WIETER! proost op het geweldige eindbedrag. Foto: PR

Team WIETER! proost op het geweldige eindbedrag. Foto: PR

Team WIETER! zamelt € 30.359,- in voor Stichting Kika

Maatschappij

VRAGENDER - Zaterdag 13 mei heeft Team WIETER!, bestaande uit Coen Boschker, Anke Paas-Spexgoor, Lobke Wessels en Jelle Spexgoor, samen met hun zakelijke sponsoren teruggeblikt op een succesvol marathon-avontuur in Londen. Deze avond was de afsluiting van een maandenlange voorbereiding voor de Londen Marathon, die samenging met een sponsorwervingsactie voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en afgesloten werd met het lopen van de marathon op zondag 23 april.

Bij Café Overkamp in Vragender werd door middel van een presentatie, foto’s en anekdotes stilgestaan bij de afgelopen maanden waarin vele kilometers werden afgelegd om goed voorbereid aan de start van de prestigieuze marathon van Londen te verschijnen. Alle teamleden volbrachten de marathon met succes. Tijdens de voorbereidingen op de marathon werd op diverse manieren geld ingezameld voor Stichting Kika. Dit gebeurde onder andere door het organiseren van een loterij, een nieuwjaarsloop en -wandeling en door een zeer succesvolle sponsorloop in samenwerking met alle leerlingen van de Antoniusschool in Vragender.

De presentatie werd afgesloten met de bekendmaking van het door Team WIETER! ingezamelde bedrag van in totaal €30.359,-. Het totaal ingezamelde bedrag, door de 25 lopers die voor Stichting Kika in Londen liepen, betrof maar liefst €182.746,17. ‘We zijn ontzettend trots dat we op deze manier een bijdrage hebben kunnen leveren aan het onderzoek naar de genezing van kinderkanker’, aldus Coen Boschker. ‘De steun vanuit onze omgeving was fantastisch!’ Voor meer informatie over Stichting Kika, kijk op www.kika.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna