De Nightwalk Oost Gelre werd in 2022 voor het eerst gehouden in Groenlo en trok toen ruim 1.000 deelnemers. Dit jaar is de wandeltocht voor het goede doel in Lichtenvoorde. Foto: PR Lions Groenlo-Slingelanden

De Nightwalk Oost Gelre werd in 2022 voor het eerst gehouden in Groenlo en trok toen ruim 1.000 deelnemers. Dit jaar is de wandeltocht voor het goede doel in Lichtenvoorde. Foto: PR Lions Groenlo-Slingelanden

Nog kaarten te koop voor Nightwalk Lichtenvoorde

Maatschappij

Opbrengst komt ten goede aan Zonnebloem Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De opbrengst van de Nightwalk Oost Gelre van vrijdagavond 22 september in Lichtenvoorde, gaat naar het goede doel De Zonnebloem. Daarnaast krijgen de muziekverenigingen die de Nightwalk kleuren een bijdrage uit de opbrengst.

Over de keuze voor het goede doel De Zonnebloem vertelt Koen Knufing van de organiserende Lionsclub Groenlo-Slingelanden: “De afdelingen van De Zonnebloem laten mensen met een lichamelijke beperking meer van het leven genieten. Dat doen ze door mensen te bezoeken, gezellige middagen en uitjes te organiseren. Als Lionsclub willen we er met de opbrengst van deze Nightwalk voor zorgen dat De Zonnebloem dit belangrijke werk kan blijven doen.”

Betsy Weikamp van De Zonnebloem is ontzettend blij met de aanstaande donatie. “Met de opbrengst van de Nightwalk kunnen we meer activiteiten voor onze doelgroep op poten zetten. En dat is keihard nodig, want het aantal hulpvragen stijgt. Acteren we daar niet op, dan komen meer mensen in een sociaal isolement. We moeten voor de zwakkeren in onze samenleving opkomen!” Naast De Zonnebloem krijgen ook de muziekverenigingen die langs de route extra gezelligheid brengen een bijdrage uit de opbrengst.

Start en finish bij State of Art
De Nightwalk Oost Gelre start aanstaande vrijdag bij State of Art. Het programma begint om 19.30 uur, de start is stipt om 20.00 uur. De wandelaars lopen vervolgens dwars door 24 bedrijven. De Nightwalk eindigt bij de Porsches van State of Art. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.nightwalkoostgelre.nl en te koop bij Jumbo Bennink in Lichtenvoorde, Steentjes en Slijterij Antonius in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna