Clippers Crew Singers. Foto: PR

Clippers Crew Singers. Foto: PR

Ouderenverenigingen Oost Gelre vieren samen Nationale Ouderendag

Maatschappij

OOST GELRE - De gezamenlijke seniorenverenigingen van Oost Gelre vieren op zaterdagmiddag 30 september gemeenschappelijk de Nationale Ouderendag. De organisatie van deze feestelijke dag is dit jaar in handen van de Seniorenvereniging (KBO) Groenlo. Het is de vierde keer dat de ouderenverenigingen dit evenement gezamenlijk vieren bij Erve Kots in Lievelde en die aanpak blijkt een groot succes. Maar liefst 250 kaarten zijn er verkocht maar deelnemen is nog mogelijk.

Ook dit jaar ziet de middag er veelbelovend uit. Bij binnenkomst ontvangen de leden koffie of thee, daarna treedt het mannenkoor De ClipperS Crew Singers uit Haaksbergen op. Er worden oude klassiekers, schlagers, popsongs, the Beatles en shantyliederen ten gehore gebracht. De dirigent is Ard Weeink en de pianist is John Gaasbeek, die destijds deel uitmaakte van Teach Inn, de winnaar van het Songfestival in 1975. In de pauze krijgen de leden een gratis drankje aangeboden. 

Het programma gaat verder met een optreden van John Gaasbeek en zangeres Alexandra met o.a. enkele bekende meezingers. Daarna weer een kleine pauze met de mogelijkheid voor een drankje voor eigen rekening. Munten zijn hiervoor te koop in de hal. Na afloop kunnen de overgebleven munten weer ingeleverd worden. Dan treden voor de tweede keer De ClipperS Crew Singers op. Aan het eind van het programma volgt er een dankwoord en sluiting waarna de leden zich nog tegoed kunnen doen aan de overheerlijke erwtensoep van Erve Kots en een lekker toetje. 

De seniorenverenigingen van Oost Gelre hopen op een gezellige en geslaagde middag. Leden die zich nog niet hebben opgegeven maar alsnog aan willen sluiten kunnen contact opnemen met Margiet Peters op telefoonnummer 0630 891 680.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna