Theatertroep voor Galg en Rad. Foto: PR

Theatertroep voor Galg en Rad. Foto: PR

Zonnebloem Vragender trakteert gasten op ludiek theaterstuk

Maatschappij

VRAGENDER - De Zonnebloem Vragender had op zaterdag 11 november weer een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor haar gasten/deelnemers. Om 10.00 uur werden de zij verwelkomd bij café Overkamp met een kopje koffie of thee en een plak cake. Na het welkomstwoord van voorzitster Yvonne en nadat iedereen voorzien was van een drankje, genoten de aanwezigen van het optreden van Theatertroep voor Galg en Rad.

Het stuk verhaalde over een pastoor, over hoe het vroeger ging. In de pauze kregen de gasten een lekkere zondagse groentesoep met een broodje gewokte kip. Tussendoor was er voldoende ruimte om bij te kletsen. Het tweede gedeelte na de pauze ging over de ‘tegenwoordige tijd’, een vlucht met een elektrisch vliegtuig dat naar Afrika vloog moest een tussenstop maken in Italië omdat er gestekkerd moest worden. 

Nadat de gasten tot slot nog konden genieten van een toetje was het daarna weer tijd om huiswaarts te keren. De organisatie dankt met name Tetske en Svenny van café Overkamp die, voor de laatste keer onder hun naam, alles weer prima hadden verzorgd. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna