Een vorige editie van Eat to Meet. Foto: PR

Een vorige editie van Eat to Meet. Foto: PR

Eat to Meet Oost Gelre: samen eten, delen, ontmoeten en verbinden

Maatschappij

GROENLO – Eat to Meet is niet meer weg te denken uit Oost Gelre. Op vrijdag 15 december aanstaande is het zover. Inwoners en nieuwkomers van Oost Gelre ontmoeten elkaar op een gezellige en smakelijke manier in De Mattelier in Groenlo. Eat to Meet betekent samen eten, delen, ontmoeten en verbinden.

Om 18.00 uur zijn alle inwoners van Oost Gelre van harte welkom in de Mattelier. Iedereen brengt zijn eigen favoriete hoofdgerecht en bord en bestek mee en proeft van elkaars maaltijd en deelt het eten met elkaar. Ook dit jaar zorgt het keukenteam onder leiding van Gerry Reinders voor de soep en het dessert. Het belooft een gezellige avond te worden met heerlijk eten, muziek en mooie verhalen en de Dabka-dans. Alle reden om deze avond niet te missen en je aan te melden

Aanmelden kan tot 10 december via etmoostgelre@gmail.com. De organisatie bestaande uit Rianne en Johnny Janssen, Khozama Ibrahim en Ali Aabed Marja en Wim Kooning en Anita Overkamp-Altink hoopt op veel belangstelling. Zin om mee te helpen als vrijwilliger? Meld je aan via bovenstaand mailadres.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna