Een deel van de brunch. Foto: Tiedo de Boer

Een deel van de brunch. Foto: Tiedo de Boer

Gasten van De Zonnebloem genoten van een heerlijke brunch

Maatschappij

LICHTENVOORDE - Een groot aantal gasten van De Zonnebloem afdeling Lichtenvoorde hebben afgelopen zaterdag kunnen genieten van een heerlijke brunch in Den Diek. 

Stichting Sunshine Oost Gelre is gestopt en zij hebben het geld dat er overgebleven was, geschonken aan Den Diek met het verzoek dit te besteden aan een goed doel. Bij Den Diek hebben ze ervoor gekozen om een groot aantal gasten van De Zonnebloem Lichtenvoorde te verrassen met een lekkere brunch die verzorgd werd door Het Blok.

De grote zaal van Den Diek was zaterdag 2 december prachtig aangekleed zodat de gasten meteen plaats konden nemen en verwelkomd werden met een lekkere kop koffie of thee. Hierna konden ze gaan genieten van een heerlijke brunch: diverse soorten belegde broodjes, wraps, overheerlijke tomatensoep met zelfgemaakte kaasstengels en daarna nog een heerlijk toetje. Natuurlijk was er ook volop keuze in sapjes en andere drankjes. “Wat was dit lekker en gezellig. Met ‘n groten trop is het altijd veel gezelliger en zeker als het allemaal zo lekker is”, verzucht een van de gasten. De organisatie van Den Diek en Het Blok mogen dan ook zeker terugkijken op een geslaagde middag. Maar natuurlijk mogen we Sunshine niet vergeten, want zonder hen had dit zeker niet plaats kunnen vinden. De gasten van De Zonnebloem bedanken dan ook iedereen voor deze geweldige middag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna