Leden van de Eibergse handwerkgroep krijgen uitleg over het reilen en zeilen binnen de voedselbank. Foto: Handwerkgroep De Bezige Bij
Leden van de Eibergse handwerkgroep krijgen uitleg over het reilen en zeilen binnen de voedselbank. Foto: Handwerkgroep De Bezige Bij

Bezige Bijtjes zamelen mooi bedrag in voor Voedselbank Oost-Achterhoek

Maatschappij

LICHTENVOORDE/EIBERGEN - Handwerkgroep De Bezige bij uit Eibergen heeft zich heel 2023 ingezet voor de Voedselbank Oost-Achterhoek. Met de verkoop van verschillende handgemaakte items, actiedagen bij Kringloop Aktief in Groenlo en een themamiddag bij het plaatselijke verzorgingshuis De Meergaarden, is een flink bedrag opgehaald voor dit goede doel. 

Op donderdag 1 februari is een delegatie van De Bezige Bij op bezoek geweest bij de Voedselbank Oost-Achterhoek in Lichtenvoorde. Daar kregen de leden een uitleg en presentatie over het bedrijf met een rondleiding door de distributiehal. De Bezige Bijtjes kwamen niet met lege handen; de blij verraste organisatie van de Voedselbank mocht een cheque van maar liefst 2310 euro in ontvangst nemen. 

Omkijken naar elkaar en net iets meer doen dan alleen maar handwerken samen, dat is waar De Bezige Bij al bijna 7 jaar voor staat. Ieder jaar kiezen de leden een nieuw goed doel. Actuele informatie over De Bezige Bij is te vinden op Facebookpagina.

Foto: De Bezige Bij
Overhandiging van de cheque. Foto: Handwerkgroep De Bezige Bij

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna