Het terras van Markt 5. Foto: PR

Het terras van Markt 5. Foto: PR

Keicafé Lichtenvoorde biedt ontmoetingsplek voor LHBTI+ers met verstandelijke beperking

Maatschappij

OOST GELRE - In september 2022 zijn de organisatoren vol enthousiasme begonnen met het Keicafé. Een plek voor mensen met een verstandelijke beperking of autisme in Lichtenvoorde. Een LHBTI 16+ café, dat valt onder COC Zonder Stempel. Het café biedt een gezellige ontmoetingsplek voor deze mensen. Deze doelgroep is nog vrij onzichtbaar maar wil graag meedoen en gezien worden.

Coördinator Ineke Spoor vertelt: “We merken dat de deelnemers die nu komen het als prettig ervaren en hopen op nog meer deelnemers. We sturen maandelijks flyers naar diverse organisaties maar merken dat het Keicafé nog wel wat extra bekendheid mag krijgen.”

De bijeenkomsten van het Keicafé vinden elke derde donderdag van 19.15 tot 21.30 uur plaats bij Markt 5 Next Door in Lichtenvoorde. Maandelijks vinden er activiteiten plaats die door deelnemers zijn bedacht of men zit gezellig met elkaar rondom de tafel. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend binnenlopen. De toegang en de eerste consumptie zijn gratis. Adres: Markt 5 in Lichtenvoorde.

“En durf je niet alleen te komen neem dan je begeleiding en of andere vertrouwde mensen mee”, besluit Ineke.


www.zonderstempel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna