Met een knipoog naar.... Foto: Richard Reukers

Met een knipoog naar.... Foto: Richard Reukers

Terrasconcert Schoapenscheerders

Muziek

LICHTENVOORDE - Onder het motto ‘Met een knipoog naar...’ treedt blaasorkest De Schoapenscheerders zondag 10 juli op op het terras van Next Door, Markt 5 te Lichtenvoorde. 

Eindelijk mogen de leden weer muziek maken en dus ‘los geht’s’. Vol enthousiasme hervat Blaasorkest De Schoapenscheerders een jarenlange traditie; het verzorgen van een vermakelijk terrasconcert om alvast in vakantiestemming te komen. 

Dit jaar een concert met een extra tintje, namelijk met ´n knipoog naar twee vrij recent overleden, dierbare en trouwe leden van de blaaskapel. Met een paar bij hen geliefde en vaak gespeelde muzieknummers geven De Schoapenscheerders symbolisch een vette knipoog naar Henk Wekkink, jarenlang voorzitter, slagwerker en met de Lichtenvoordse Kermis Konzertmeister. En naar Bertus Huitink, slagwerker, zang en stipte maar meestal vrolijke noot. Hun gulle lach, humor en muzikale inbreng wordt bij de andere leden node gemist.

Verder kunt u deze middag luisteren en wegdromen bij een repertoire van Böhmische, Tsjechische en Egerländermuziek. Zoals dat hoort bij dit soort muziek wordt er bij een aantal nummers gezongen. U zult bekende maar ook een paar nieuwe nummers horen zoals Freud und Leid, Zwei verleibte Herzen en Weisse Blüten. De ‘gemütlichkeit’ en ‘gute Laune’ krijgt u er voor niets bij. Vrije entree.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant