Handsome Molly. Foto: PR

Handsome Molly. Foto: PR

Taste’s Akoestische Terrras met Handsome Molly Stripped

Muziek

GROENLO - Zondag 31 juli is er weer een Taste’s Akoestische Terras. Na de eerste lockdown in 2020 begon Rockcafé Taste met de akoestische terrasconcerten. Dit jaar mogen uitbaters Marion en Roland van de gemeente het terras nog uitbreiden. De band Handsome Molly zat in augustus 2020 ook akoestisch - Stripped - op het terras en dat was een succes met tevreden gezichten bij de band, het publiek en het personeel. Daarom nu dus weer: Handsome Molly Stripped.

Handsome Molly staat als band voor stijlvolle rock ‘n roll. Deze Apeldoornse viermans rockformatie bestaat uit Lody Willemsen op drums, Hans Bulten op bas, Jacco Verhaaf op gitaar en singer/songwriter Ton Terink op gitaar. Hun optreden wordt ervaren als een sprankelend en relaxt feestje waarbij de rock and roll uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met blues, soul en een vleugje country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers, maar ook uit eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads.

Het concert begin om 15.30 uur, Taste is open vanaf 14.00 uur. Toegang op het terras alleen op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Voor kaarten ga naar www.rockcafetaste.nl en klik op de button Tickets Taste. Of ga direct naar rockcafetaste.stager.nl/web/tickets.
Bij regen wordt het concert verplaatst naar binnen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant