The Bössels. Foto: PR
The Bössels. Foto: PR

Southern-rock met The Bössels in Rockcafé Taste

Muziek

GROENLO - Kort voordat alle ellende met de horecasluitingen vanwege de coronamaatregelen aanving, stonden de heren nog in een uitverkocht Taste. Geweldige band rond Rick Manuel, (ja, inderdaad, broer van) een vette southernboogiebluesbende uit het oosten des land. Toen gitarist/zanger Rick Manuel in het voorjaar 2016 gebeld werd of hij wilde komen spelen op Mañana Mañana was zijn eerste reactie: “Ik heb helemaal geen band”. Het antwoord was heel simpel: “Dan richt d’r moar één op”. En daar sta je dan, als Rick Manuel Trio in de programmering van Mañana Mañana … zonder band. Dat was het begin van The Bössels! 

De band bestaat naast Rick Manuel op zang en gitaar, inmiddels uit Tonnie Elferink op drums, op bas Bert ‘Qbus’ van Dijk en daar is kort geleden Rick Kuiper als extra gitarist aan toegevoegd. De band speelt covers van o.a. Lynyrd Skynyrd, the Allman Brothers, Rory Gallagher, Blackberry Smoke en the Outlaws met hier en daar een eigen draai, gewoon spelen wat leuk is … op z’n Bössels dus.

Op zaterdag 21 januari om 21.30 uur treden De Bössels op bij Rockcafé Taste. De zaal is open vanaf 20.00 uur en kaarten zijn te koop via de ticketlink op www.rockcafetaste.nl

The Bössels. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant