De Schoapenscheerders en de Mansleu zijn er klaar voor. Foto: Richard Reukers

De Schoapenscheerders en de Mansleu zijn er klaar voor. Foto: Richard Reukers

Blaasorkest De Schoapenscheerders presenteert Het Borrelconcert

Muziek

LICHTENVOORDE - Op zondag 12 februari staat het jaarlijkse borrel concert van blaasorkest De Schoapenscheerders uit Lichtenvoorde weer op het programma. Het concert vindt plaats in De Swite, Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur.

Orkest en de muziek
Tijdens de coronaperiode had het orkest ruim de tijd om hun muzikale niveau op te krikken en het repertoire uit te breiden. In dit concert presenteert de kapel zich ook nu weer met originele Egerländer en Böhmische muziek. Een concert om te luisteren, te beleven en te genieten. Bedoeling van de muzikanten is de toehoorders te raken en muziek te laten beleven. Op het programma staan walsen, polka’s en marsen. Bekende titels als Böhmische Liebe en Bis bald auf Wiederseh’n maar ook weer prachtige nieuwe nummers b.v. de polka Der Berg (g)ruft, de walsen Weisse Blüten en Musikantenliebe passeren de revue. Als vanouds zullen enkele zangers nummers ten gehore brengen samen met de kapel. Kortom, een concert niet van een toporkest maar wel kunst met een kleine ‘k’.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Deelname aan de tijdens de pauze te houden loterij (met nuttige en ludieke prijsjes) wordt echter zeer gewaardeerd. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna