The Wilson Five is één van de vier bands die op zaterdag 25 februari optreden bij Rockcafé Taste. Foto: PR

The Wilson Five is één van de vier bands die op zaterdag 25 februari optreden bij Rockcafé Taste. Foto: PR

Vol programma KUDO-avond bij Rockcafé Taste

Muziek

GROENLO - KUDO staat voor Kom Uit De Oefenruimte. Een avond waarbij het podium van Rockcafé Taste bedoeld is voor bands die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Genoeg redenen dus om deze avond naar Taste te komen om de bands aan te moedigen en te genieten van een swingende avond vol livemuziek! Op zaterdag 25 februari staan er bij Taste maar liefst vier bands op de planken en daarom begint de avond iets eerder dan normaal. Om 21.00 uur is de eerste band aan de beurt en in willekeurige volgorde zullen dan optreden: 

Flying Feathers
Muziek die getypeerd wordt door een smoetsige tint, waarmee ten tonele wordt verschenen. De band is een 4 mans formatie van heren met verschillende achtergronden in de muziek, waardoor je niet echt de vinger kunt leggen op wat het genre is. De band speelt covers en wat eigen werk en country-rock staat aan de basis van de eigen nummers. Maar we horen ook vleugen van punk en aan invloeden van Metallica ontkom je ook niet …..dus zeg t maar. De covers op de setlist bestaan uit nummers van The Black Crowes, The Clash, Lynyrd Skynyrd en de Rolling Stones.

Boekanier
Dennis Buitink is muzikaal ooit begonnen in de gelederen van ‘Dat Doe’w de 1e en in Ritndittn. Binnen Dat Doe’w was Buitink verantwoordelijk voor teksten en zijn ongeschoolde blij met weinig gitaar werk. En die verantwoordelijkheid neemt ie nog steeds. Maar dat doe’w niet meer. Dus Buitink dut Dat Doe’w.

The Dice
The Dice is een Southern Rockband uit Horst aan de Maas. Geïnspireerd en duchtig beïnvloed door rock, blues, gospel, country en spaghettiwesterns. Begin 2018 bracht de band de eerste single ‘Smoking at the Smokestack’ uit en speelde de band o.a. in Paradiso Amsterdam. Voor de single ontving de band lovende kritieken.

Wilson Five
Wilson, de zelf gefabriceerde vriend van Tom Hanks in de film Castaway. De vriend die Hanks weerhield van krankzinnigheid op een plek van eenzaamheid. Wilson Five is een coverband uit de rock, pop, hand-picked old- en newtimers staan op hun programma.

Zaal open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. Lievelderstraat 41 in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant