Veel sfeer, muziek en natuurlijk het paasvuur in Zieuwent. Foto: Martijn Koolmees/archief Achterhoek Nieuws

Veel sfeer, muziek en natuurlijk het paasvuur in Zieuwent. Foto: Martijn Koolmees/archief Achterhoek Nieuws

Aftellen tot Paaspop 2023

Muziek

ZIEUWENT - Na een knallende editie in 2022, trapt PaasPop Zieuwent het festivalseizoen traditiegetrouw weer af. Tijdens het paasweekend, op zaterdag 8 en zondag 9 april, is iedereen welkom aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent. De volledige line-up is inmiddels bekend en daarmee belooft het, net als de voorgaande edities, weer een waanzinnig feest te worden. 

Met de pandemie en winterdagen achter ons, kunnen we uitkijken naar een feestelijke line-up! Niemand minder dan George Baker, The Party Animals en tributes aan CCR, Guns N’ Roses en Adele staan op het podium en er is ook plek voor lokaal talent met de band The Watch Tower. Met deze artiesten wordt weer een enorm gevarieerd muzikaal programma gebracht naar Zieuwent. Liefhebbers van pop- en rockmuziek, de jaren 80, oude en nieuwe nummers kunnen allemaal terecht in de PaasPop tent.

Verder staat op Eerste Paasdag de Kinderdoemiddag weer op het programma. Na het daverende succes van het afgelopen jaar, waar de jongste festivalsbezoekers zich konden vermaken met tal van activiteiten, is dit gedeelte van het festival uitgebreid. De Kinderdoemiddag start dit jaar om 17:00 uur. Het eerste uur is de Kinderdoemiddag gratis toegankelijk. Daarna wordt er entree geheven voor kinderen vanaf 14 jaar, welke ook de rest van de avond geldig is.

Nieuw terrein
Dit alles zal dit jaar op een nieuw terrein plaatsvinden. Gelukkig voor de vaste bezoekers hoeven ze niet verder te fietsen, het terrein is namelijk één veld naar het oosten opgeschoven. De organisatie is heel blij dat ze wederom aan de Rouwhorsterdijk terecht kunnen. Zo blijven ze in de buurt van het Paasvuur en kunnen de bezoekers dus ook weer genieten van dit sfeervolle vuur.

Tickets en meer informatie
Kijk voor meer informatie over de artiesten, het terrein en de opbouw op de PaasPop social mediakanalen, via Facebook en Instagram. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Via www.paaspop-zieuwent.nl zijn tickets te koop voor zaterdagavond à € 20,- (18+) en zondagavond à €10,- (alle leeftijden).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant