Popkoor Friends tijdens het concert 'Hold the line'. Foto: Lawrence Mooij

Popkoor Friends tijdens het concert 'Hold the line'. Foto: Lawrence Mooij

Fans en Friends genieten van concert ‘Hold the line’

Muziek

LICHTENVOORDE - Drie jaar geleden zou het eigenlijk al zover zijn: een eigen concert met een aantal gastoptredens! De reden van uitstel is een ieder wel bekend. Maar van uitstel komt in het geval van Popkoor Friends geen afstel; 15 april was het eindelijk zover en mochten de leden zich opmaken voor weer een geheel eigen concert met als titel Hold the Line!

Men neme een 4-koppige liveband, een gastoptreden van Miranda de Vlieger, 1 bevlogen dirigent, een 50 man- en vrouw-tellend enthousiast koor, liedjes in verschillende talen en genres en het recept voor een fantastisch muzikale avond is geboren!

Na gevoelsmatig een aantal jaar radiostilte, is ‘Hold the line’ symbolisch voor de verbinding tussen de koorleden en het samen muziek maken, maar vooral ook het lijntje met alle trouwe fans. En wat waren zij er in groten getale. In een overvolle Swite, trapte Friends af met het nummer Can’t stop the feeling. Hierna volgden o.a. nummers als Don’t worry about me, Stil in mij, Man in the mirror, maar ook het Afrikaanse Baba Yetu.

De organisatie kijkt terug op een geweldig evenement: “Wat hebben wij genoten van deze avond en wat vonden we het fijn dat we weer voor een volle zaal mochten optreden!” Voor wie dit concert gemist heeft of nog meer van Friends wil zien en horen: zondag 4 juni treedt het koor op bij Ankomm’n in Winterswijk en op zaterdag 1 juli is Friends te bewonderen op de Zomermarkt in Lichtenvoorde.

Foto: Lawrence Mooij
Foto: Lawrence Mooij
Foto: Lawrence Mooij
Foto: Lawrence Mooij
Afbeelding
Foto: Lawrence Mooij

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna