St. Agatha tijdens het Moederdagconcert. Foto: St. Agatha

St. Agatha tijdens het Moederdagconcert. Foto: St. Agatha

Geslaagd Moederdagconcert van Muziekvereniging St. Agatha

Muziek

HARREVELD - Afgelopen zondag 14 mei gaf muziekvereniging St. Agatha een concert in de gelijknamige kerk in Harreveld. Dit concert stond met name na de pauze, in het teken van moederdag. Vanwege deze Moederdag hadden vele families een druk programma. Er waren echter toch zo’n 150 gasten naar het kerkgebouw in Harreveld gekomen. Onder hen vele moeders met kinderen. Het kerkgebouw was sfeervol aangekleed om er een feestelijk en vrolijk concert van te maken.

De muziekvereniging bracht in totaal 13 nummers ten gehore, waarvan 6 voor de pauze. Dit deel was een wat meer ‘klassiek’ deel, maar werd afgesloten met een Medley van Hans Zimmer, de welbekende componist van heel veel Hollywood-films. In de pauze was er koffie, thee en wat lekkers voor ouders en kinderen.
Na de pauze stond in het teken van alle moeders, met o.a. muziek van Abba – Mamma Mia, Ma Baker en er werd afgesloten met Hollandse Hits. Alle moeders werden extra in het zonnetje gezet en kregen bij het verlaten van de kerk een mooie bloem mee naar huis.

De muziekvereniging kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en zal over 2 weken weer te horen zijn in het St. Agatha kerkgebouw, dan tijdens de opening van het Pinksterfestijn. De organisatie hoopt dan ook weer vele belangstellenden te mogen verwelkomen. Kijk voor meer info en alle foto’s op www.st-agatha.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna