Harmonie Zieuwent-Mariënvelde in concert. Foto: Renske Hummelink/archief Achterhoek NIeuws

Harmonie Zieuwent-Mariënvelde in concert. Foto: Renske Hummelink/archief Achterhoek NIeuws

Harmonie Zieuwent-Mariënvelde verzorgt concert bij Het Witte Paard

Muziek

ZIEUWENT - Na lange tijd mag het weer en wat hebben de leden van de Harmonie Zieuwent-Mariënvelde er zin in!  Op zondag 4 juni verzorgt de muziekvereniging een optreden in de tuin van Het Witte Paard. Het programma start om 12.00 uur en alle belangstellenden zijn van harte welkom. 

In de afgelopen maanden heeft de harmonie  zeker niet stilgezeten. De vereniging ging op zoek naar een nieuwe, enthousiaste dirigent en heeft deze gevonden in de persoon van Wilbert Sleumer. Inmiddels hebben er een heel aantal repetities plaatsgevonden en bereiden de leden zich voor op een concertreis naar de Vlaamse kust. Maar voordat er naar het zuiden wordt afgereisd popelen de muzikanten om deze nummers aan het publiek te laten horen. Het zal een gevarieerd programma worden met mooie concertwerken, filmische muziek uit ‘How to train your dragon’  en fijne popnummers. Ook de jeugd zal een deel van het programma voor haar rekening nemen.

Harmonie Zieuwent-Mariënvelde hoopt zondag 4 juni veel geïnteresseerden te mogen begroeten aan de Dorpsstraat 49 in Zieuwent. De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna