Clemens van de Ven in een vertrouwde pose. Foto: PR VandeVen Band

Clemens van de Ven in een vertrouwde pose. Foto: PR VandeVen Band

‘Huisband’ VandeVen Band in Brouwhuys LIVE

Muziek

GROENLO - Onder het mom van nog één keer knallen en goed uitpakken voor de zomerstop zal zondag 4 juni VandeVen Band zijn reputatie van dampende rythm and blues band wederom waarmaken, zo kan vooraf met een gerust hart worden gesteld. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans: swingen, dansen, proosten, kortom genieten zoals de muziekliefhebber gewend is tijdens Brouwhuys LIVE.

Door Henri Walterbos

Clemens van de Ven zal met zijn muzikale kompanen voor de zoveelste keer voor de brouwketels van Brouwhuys de Lange Gang staan en alle registers opentrekken. De formatie rondom frontman Clemens van de Ven was al vele malen in Groenlo te gast. Niet voor niets wordt VandeVen Band de huisband genoemd van Brouwhuys LIVE. Clemens voelt zich met zijn gortdroge schuurpapieren stem thuis in het Bourgondische Grolse livemuziek-gebeuren. Zijn karakteristieke rauwe vocalen en zijn krachtige pianostijl geven de band een heel eigen sound. Bovendien is Clemens een performer met veel uitstraling.

De entree is vrij voor vrienden van Brouwhuys LIVE, op vertoon van de eigen button of introducé-bandje. Overige bezoekers betalen € 10,00 voor de entree. Het optreden begint om 16.00 uur. De eerste muzikale activiteit na het zomerreces zal de tweede editie van Brouwhuys LIVE XL zijn, op zaterdag 7 oktober.

De VandeVen Band. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna