Tijdens de seniorenmiddag.
Tijdens de seniorenmiddag.

Muziek voor jong en oud!

Muziek

VRAGENDER - Afgelopen week zijn de muzikanten van Fanfare en Slagwerkgroep Antonius druk geweest. Op 21 mei organiseerden zij een concert voor senioren en op 24 mei hadden zij een project met de basisschool Antonius Vragender.

Seniorenmiddag 21 mei
De seniorenmiddag, of zoals die middag werd gezegd ‘concert voor de rijpere jeugd’ is een gezellige middag om op terug te kijken. De Fanfare trakteerde de senioren op o.a. marsen, Egerländer muziek en muziek uit de goede oude tijd. Ook was er nog een heuse muziekbingo. Wat waren de senioren toch fanatiek! Iedereen had de pennen in de aanslag om maar weer een vakje aan te kunnen kruisen. Uiteindelijk gingen er 3 winnaars naar huis met een leuke prijs.

Project basisschool 24 mei
Op deze woensdag hebben een aantal muzikanten van zowel de Fanfare als de Slagwerkgroep verschillende workshops gegeven. De leerlingen hebben over verschillende slag- en blaasinstrumenten geleerd en deze bespeeld, ritmes geleerd en leren marcheren. ’s Avonds mochten de leerlingen laten zien aan de ouders/opa’s en oma’s en andere belangstellenden wat zij die dag hebben geleerd. Het was een hele gezellige dag met heel veel enthousiaste kinderen en ouders.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna