Martijn Bakker Band. Foto: PR

Martijn Bakker Band. Foto: PR

Brouwhuys LIVE met Martijn Bakker Band

Muziek

GROENLO - Martijn Bakker maakte de afgelopen maanden furore als de stem van Maurice Gibb in de Bee Gees Tributeband ‘BeeGees Forever’ in het populaire TV-programma Battle of the bands. Hij maakte er met zijn ‘broers’ grote indruk, won het programma, maar Martijn kan meer, veel meer zelfs. Martijn is zanger, pianist en songwriter maar noemt zichzelf liever muzikant.

Zijn muziek gaat over het leven. Over reizen, twijfels, verlies, liefde en zijn liefde voor muziek! En is een mix tussen pop, soul en jazz, beïnvloed door onder meer Gregory Porter, Elton John, Frank Sinatra, Bill Withers, James Ingram en Raul Midon. Martijn studeerde zang aan het Conservatorium te Enschede en trad daarna op in verschillende formaties. Van Qatar tot aan Kiel en van Southampton tot Madeira.

Zie, hoor en beleef Martijn Bakker zondagmiddag 10 maart tijdens Brouwhuys LIVE, voor de brouwketels van Brouwhuys De Lange Gang spelend en zingend in de rol die hem het beste past; puur en zichzelf. Naast Martijn bestaat zijn band uit Jan Wessels (trompet), Gerard Peters (gitaar), Joost Visser (drums), Mark Lucassen (sax), Cristian Valkenburg (Hammond) en Pieter Althuis (bas). Live speelt de band vooral eigen werk, maar wordt ook een eerbetoon gebracht aan artiesten of nummers die Martijn hebben geïnspireerd.

Aanvang 16.00 uur. De entree in de achterzaal van Brouwhuys Lange Gang aan de Kevelderstraat is vrij voor vrienden van Brouwhuys LIVE, op vertoon van de eigen button of introducé-bandje. Overige bezoekers € 12,50. Vriend(in) van Brouwhuys LIVE worden kan ook: voor € 50,- kun je het gehele jaar naar alle 7 concerten, inclusief een buffet tijdens een van de edities.

www.martijnbakkermusic.nl / facebook: Bakkermusic 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant