Denys

Denys

PR

Zanger Denys ziet uit naar eerste lustrum met Denys and Friends

Muziek

LICHTENVOORDE/AALTEN - Hij ziet er zeer naar uit; de eerste editie van Denys and Friends, oftewel zanger Dennis Rietberg. Op zondag 7 april belooft het bij het Romienendal in Aalten een gezellige artiestenmiddag te worden, met een keur aan artiesten, onder de noemer Denys and Friends.

Zanger Denys brengt vanaf 2019 eigen repertoire uit om mensen blij te maken. Om dit eerste lustrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan organiseerde Denys zelf deze feestelijke middag. Denys zal uiteraard zelf een deel van zijn eigen repertoire laten horen, zoals ‘Hé Meissie’, ‘Nou je doet maar’, ‘Guus,’ ‘Mooie Meisjes’, ‘Marie’ en uiteraard ook ‘Toedeledie Toedeleda Toedeledokie.’ Deze middag zal Denys als grote verassing ook zijn twaalfde nummer, zijn nieuwe single, presenteren. Deze zal 11 april gereleased worden.

De ‘Friends’ die Denys meehelpen er een onvergetelijke middag van te maken zijn Maico, Danielle Wijkstra, Jessy Arjaans, Gio van Veen, Tim Schot, André Pronk en Dennis van Dam. Daarnaast nog een ‘Mystery Act’ waarover Denys zich nog in nevelen hult. “Het zijn allemaal collega-artiesten waar ik de afgelopen jaren een collegiale band mee heb opgebouwd. Er is deze middag voor ieder wat wils, zodat jong, maar zeker ook oud, een supergezellige middag zal hebben want de mensen gaan een mix van serieuze levensliederen horen tot en met liedjes met een knipoog. En hoog gezelligheidshalte in ieder geval.” Kaarten zijn te verkrijgen op denysandfriends.eventgoose.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant