Over De Top festival. Foto: Koolmees Photography

Over De Top festival. Foto: Koolmees Photography

Over De Top heeft programma compleet

Muziek

LICHTENVOORDE - Pinksterweekend zaterdag 18 en zondag 19 mei vindt voor de dertiende keer Over De Top Festival plaats op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd muziek- en randprogramma, voor zowel jong en oud. 

Muziekprogramma
De organisatie van Over De Top Festival heeft de afgelopen tijd al verschillende artiesten aangekondigd en voegde 8 mei nog De Stokers, Joe Antek, Plunder en Convoi Exceptional toe, waardoor het programma rond is. Al eerder kwamen namen als Men of Culture en Orangu Thangs tot Wasted Youth Club en FissABBAnd’naar buiten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuw podium, de ‘Goldrush Groove’, een podium geheel in stijl van een Amerikaanse verlaten goudmijn. 

Randprogramma
Daarnaast presenteert Over De Top Festival net zoals andere jaren een gevarieerd randprogramma. Je kan je o.a. laten schminken, apparaten slopen bij ‘Uit Mekaar’, je coupe laten bijwerken bij de kapper of je toekomst laten voorspellen bij een waarzegster.  Dit jaar is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het kinderprogramma. Speciaal voor de jonge Over De Top-bezoekers zijn er twee theatervoorstellingen waar er veel interactie is en kinderen volop mee kunnen doen. De voorstellingen heten: ‘Ik kan niet heksen!’ en ‘Kamperen bij de boer’.

De hele line-up is terug te vinden op www.overdetopfestival.nl/programma.

Foto: Koolmees Photography

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant