Tijdens de Naobertochten op 15 mei komen zowel wandelaars als fietsers aan bod. Foto: Annet Piek,100%Winterswijk
Tijdens de Naobertochten op 15 mei komen zowel wandelaars als fietsers aan bod. Foto: Annet Piek,100%Winterswijk Annet Piek

Naobertochten: wandelen en fietsen

Natuur

WINTERSWIJK - Op zondag 15 mei opent de stichting WFevenementen haar seizoen met de Naobertochten voor zowel wandelaars als fietsers. Start- en finishpunt voor alle tochten is recreatiepark Het Winkel (Reuselink) aan De Slingeweg 20 te Winterswijk-Brinkheurne, postcode 7115 AG. 

Wandelliefhebbers kunnen hier tussen 9.00 en 11.00 uur inschrijven voor wandelroutes van 15 of 20 km door het fraaie Winterswijkse coulisselandschap. Halverwege is er in Henxel een pauzeplaats, waar een drankje en een hapje te koop is.
De fietsers kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur vertrekken voor tochten van 40 of 60 km door het Nederlands-Duitse grensgebied. Beide fietstochten hebben een pauzeplaats aan de Pröbstingsee nabij Borken, de lange afstand heeft nog een extra rustpunt in Kotten. Alle tochten worden duidelijk uitgepijld, daarnaast krijgen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving.
Inschrijfkosten voor zowel het wandelen als het fietsen bedragen €4,00 per persoon, inclusief een kleine versnapering. Meer informatie op de website.


www.wfevenementen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna