Geslaagd voor diploma A. Foto: Zwembad Meekenesch

Geslaagd voor diploma A. Foto: Zwembad Meekenesch 

Zwemdiploma’s uitgereikt aan 51 zwemmertjes

Onderwijs

LICHTENVOORDE – Op zaterdag 9 april was het de grote dag! Afzwemmen voor het ENVOZ A, B of C-diploma. Verdeeld over twee groepen werden er in de eerste groep 23 A-diploma’s en 6 C-diploma afgegeven en in de tweede groep 22 B-diploma’s. Naast de vele zwemlessen werd er de laatste weken op de zondag goed gebruik gemaakt van het ‘gratis-zwemmen-zwemschool pasje’. Vele kinderen en ouders brachten de spetterende oefenfilmpjes van de zwemschool in praktijk. Met zelfs nog tips van de juffrouw op de zondagen waren de kinderen nu helemaal klaar om af te mogen zwemmen.

En wat deden de kinderen het goed! Naast de zwemslagen zoals de schoolslag, rugslag, rugcrawl en borstcrawl kwamen ook vele technieken, die het mogelijk maken om je te kunnen redden in lastige situaties in het water, aan bod. Vele papa’s, mama’s en zelfs opa’s namen samen met de kinderen een frisse duik om het laatste onderdeel, het watertrappen, uit te voeren.

We willen al onze zwemtoppers nogmaals van harte feliciteren!

Zwemdiploma A: Jolien Verheij, Alyssa Elsinghorst, Wiep Van Driel, Lotte Sprenkelder, Sterre Berendsen, Jack Idink, Evy Paschalle Strikwold, Meike Wensing, Nina Lubbers, Eline Saulus, Nina Sprenkelder, Ted Boschker, Emma Weelink, Dagmar Bijker, Lotte Groot Kormelink, Jill Klein Gunnewiek, Jolé Broshuis, Daaf Lindeman, Veerle Mateman, Quinn Weekholt, Daan Hogenelst, Vayenna Dik en Lauren Meijeringh.

Zwemdiploma B: Emmaly Stalman, Sofie Overkamp, Loek Groot Kormelink, Suus Grotenhuis, Guusje Raasing, Puck van Hal, Ella ten Holder, Fenne Hoekstra, Fem van Meurs, Stefano Beskers, Jaylinn Oosterholt, Finn Gerretsen, Milan Ebbers, Jack Lagerwey, Saar Braakhekke, Yenthe van Bree, Noa van de Wiel, Zarah Broekman, Emma Lubbers, Collin Ormel, Ché Eijk en Merel Spekschoor.

Zwemdiploma C: .Lotte Kolkman, Suze Rensing, Juun Kolks, Lynn Eekelder, Louise s Post en Lotte van de Wolfshaar.

Vanaf deze week zijn er weer 20 nieuwe kinderen gestart voor het ENVOZ diploma. Meer informatie en opgeven via www.meekenesch.nl.

Geslaagd voor diploma C. Foto: Zwembad Meekenesch
Geslaagd voor diploma B. Foto: Zwembad Meekenesch

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant