Leerlingen bezig met het inrichten van de Goede doelen markt. Foto: archief Marianum

Leerlingen bezig met het inrichten van de Goede doelen markt. Foto: archief Marianum

Marianum organiseert Goede doelen markt

Onderwijs

LICHTENVOORDE - Op donderdag 2 juni van 17.00 tot 19.00 uur organiseert Scholengemeenschap Marianum in Lichtenvoorde aan dr. Ariënsstraat 3 een Goede doelen markt voor ouders, leerlingen, medewerkers en andere geïnteresseerden. Tijdens deze markt worden er allerlei spullen verkocht om geld in te zamelen voor Stichting Kika en Vluchtelingenwerk. 

Tijdens de Goede doelen markt kunnen bezoekers eigengemaakte spullen kopen, de rommelmarkt bezoeken, meedoen aan oud-Hollandse spelen, nagels laten lakken, genieten van optredens en nog veel meer. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Naast deze avond organiseren docenten en leerlingen van Marianum in Lichtenvoorde en Groenlo nog veel meer activiteiten om geld in te zamelen. De activiteiten vinden plaats op donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni overdag en in de avond. Zo gaan leerlingen uit de bovenbouw in Lichtenvoorde langs bij buurtbewoners om een ‘heitje voor een karweitje’ te doen en is er in Groenlo een Goede doelen concert om 19.30 uur. 

Deze Goede doelen dagen maken onderdeel uit van de speciale jubileumweek die Marianum organiseert van 30 mei tot en met 3 juni. In deze week viert Stichting Carmelcollege, waar Marianum onderdeel van uitmaakt, ook haar 100-jarig bestaan. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant