Afbeelding

Informatieavond bij Graafschap College

Onderwijs

DOETINCHEM/GROENLO - Donderdag 23 juni organiseert het Graafschap College van 18.00 tot 21.00 uur op de locaties J.F. Kennedylaan, Julianaplein en Groenlo een info-avond. De avond is bedoeld voor vmbo’ers, havisten en vwo’ers die dit jaar een opleidingskeuze moeten maken en dat nog niet gedaan hebben of hun huidige opleidingsroute heroverwegen, bijvoorbeeld vanwege tegenvallende resultaten of gewijzigde belangstelling.

Vavo-opleidingen (eenjarig vmbo-t, havo, vwo)
Geïnteresseerden in een vavo-opleiding kunnen tussen 18.00 en 21.00 uur terecht op locatie Julianaplein voor algemene informatie, voorlichtingsrondes per opleiding (vmbo-t, havo, vwo) en gesprekken met een decaan, docent of studentbegeleider. Aanmelden voor de info-avond van het vavo kan tot uiterlijk 19 juni via de website van het Graafschap College.

Mbo- en entree-opleidingen
Leerlingen die geïnteresseerd zijn in een mbo- of entree-opleiding kunnen tijdens de info-avond, samen met hun ouders of verzorgers, in gesprek met een decaan. Het gesprek duurt 20 minuten. Via het aanmeldformulier op de website van het Graafschap College kunnen leerlingen uiterlijk tot 19 juni een afspraak inplannen. Afhankelijk van de interesse(s) van de leerling vinden de gesprekken plaats op locatie J.F. Kennedylaan, Julianaplein of Groenlo.

Informatie en aanmelden
www.graafschapcollege.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant