Afbeelding

Geslaagd voor het zwemdiploma

Onderwijs

LICHTENVOORDE – Vorige was het de beurt aan de kinderen die opgaan voor het ENVOZ zwemsurvival B diploma. Een week lang intensief oefenen om aan het eind van de week meteen af te mogen zwemmen. Onder luid applaus van broertjes, zusjes, papa’s en mama’s presteren negen zwemtoppertjes het om in één week tijd het B-diploma in ontvangst te mogen nemen!

“Met je B-diploma op zak, kan je lekker gaan zwemmen deze vakantie. Er zijn genoeg vaardigheden aangeleerd om veilig in en rondom het water te gaan spelen. Een grote groep gaat zelfs door na de vakantie met het C diploma! Door de ‘spetterende eindsprint cursussen’ zijn er vele extra kinderen afgezwommen. Na de vakantie kunnen we daarom starten met vele extra groepen. Met deze puzzel zijn we inmiddels gestart. De kinderen die mogen starten krijgen automatisch bericht. Wij wensen ze heel veel zwemplezier toe!”, aldus de organisatie.

De volgende kinderen zijn geslaagd voor het B-diploma: Fay Rasing, Jack Wassink, Levi Kampshof, Mirte Ribbers, Noa ten Barge, Nolan Wever, Sep Kolenbrander, Sian Brugman en Zev Dijkman.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna