Op ontdekkingsreis met de workshops van Prikkelz. Foto: PR

Op ontdekkingsreis met de workshops van Prikkelz. Foto: PR

Kom jij ook naar de workshops van Prikkelz?

Onderwijs

OOST GELRE - Hou je van dansen, koken, zingen of experimenteren met chemische reacties? Dat en nog veel meer heeft Prikkelz op de agenda staan. Waar je ook in geïnteresseerd bent, Prikkelz biedt workshops voor ieder kind en het is nog gratis ook. Elke vrijdagmiddag is er iets leuks te doen. Check de socials of website van Prikkelz voor het hele workshopaanbod.

Door Dinès Quist

Basisschoolkinderen van 8 tot 12 kunnen de komende tijd veel leuke dingen doen tijdens de workshops van Prikkelz. Gewoon omdat het leuk is en om de kinderen in contact te brengen met kunst, cultuur en avontuur. Zo divers als kinderen zijn zo divers is ook het aanbod aan workshops. Ontdek bijvoorbeeld de magie van Mad Science of vind de kok in jezelf, leef je uit tijdens het lasergame event of zing de longen uit je lijf tijdens de workshop zang.

Vrijetijdsbesteding voor kinderen
Stichting Prikkelz, ondersteund door Talie Wijlens van MAZZEL, is bedoeld om kinderen te prikkelen en te laten ontdekken hoe leuk kunst, cultuur en bewegen is. Gepassioneerde aanbieders verzorgen de workshops, kinderen kunnen hier geheel gratis aan deelnemen. Buiten de vakanties, met uitzondering van de voorjaarsvakantie, is er elke vrijdagmiddag iets leuks te doen bij Prikkelz. Het aanbod workshops wordt tot aan de zomervakantie aangevuld.

Grijp je kans en geef je op
Zitten er leuke workshops voor je bij? Geef je dan snel op want vol is vol. De workshops worden gegeven in zowel Groenlo als Lichtenvoorde. Kijk voor het aanbod en de locatie op: www.prikkelzgroenlo.nl. Houd de socials in de gaten voor alle nieuwe workshops van Prikkelz. Geef je op voor één of meerder workshops via: info@prikkelzgroenlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna