Dr. P. Iske tijdens de netwerkbijeenkomst in het Marianum. Foto: SG Marianum
Dr. P. Iske tijdens de netwerkbijeenkomst in het Marianum. Foto: SG Marianum

Geslaagde netwerkbijeenkomst Onderwijs & Bedrijven uit de regio

Onderwijs

OOST GELRE - Scholengemeenschap Marianum organiseerde op dinsdag 14 maart jl. een netwerkbijeenkomst Onderwijs & Bedrijven uit de regio. Tijdens de middag vertelde gastspreker professor dr. Paul Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, over hoe je als organisatie slimmer, innovatiever en ondernemender kunt worden. 

De middag werd geopend door Robert Otten, locatiedirecteur Lichtenvoorde, en Hasan Kumas, teamleider vmbo-bovenbouw. Wethouder Bart Porskamp was ook aanwezig en belichtte nogmaals het belang van de samenwerking tussen scholen, bedrijven en gemeenten om medewerkers voor de Achterhoek te werven en te behouden. 

Tijdens de rondetafelgesprekken spraken de bezoekers met elkaar over de ontwikkelingen van hybride leren van de leerlingen van Marianum en hoe zij zo op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende bedrijven en werkvelden. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. De bezoekers waren enthousiast en zien zeker de meerwaarde van de samenwerking tussen scholen, bedrijven en gemeenten. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna