Afbeelding
Pexels

Op stap naar het aquarium of dolfinarium met de juiste tas

Partnerbijdrage

Een tas is niet zomaar een tas. Je hebt zoveel verschillende soorten tassen dat je ook echt een bewuste keuze moet maken wanneer je voor een nieuwe tas wilt gaan. Bijna alle tassen hebben wel een functie en die is heel erg van belang bij de keuze die jij gaat maken. Laten we er even vanuit gaan dat jij een tas wilt hebben die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een sportief ritje maken op de mountainbike als dat je hem mee naar college wilt nemen.

Een tas met meerdere functies
Dat je niet voor elk uitje of elke gelegenheid een andere tas wilt kopen, dat snappen wij helemaal. Toch is het handig als je een tas hebt die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Een shopper tas is erg handig om mee boodschappen te gaan doen, maar om hem bijvoorbeeld mee te nemen op de fiets tijdens een stuk fietsen is dat natuurlijk tien keer niks. Je kunt dan dus beter je oog ergens anders op laten vallen. 

Wat wel superhandig mee te nemen is op de fiets is een rugtas. Deze bieden vaak veel ruimte en je hebt hem gewoon op je rug dus je kunt makkelijk fietsen. Ga je een dagje mountainbiken dan stop je er de dingen in die je voor die dag nodig hebt en je hebt je handen vrij om die aan het stuur te houden. Een rugzak heeft genoeg plaats om daar bijvoorbeeld droge kleren, wat te drinken en wat te eten voor onderweg in mee te nemen. Zo ook eventueel een EHBO-doos of andere dingen die je nog nodig denkt te hebben. 

Nu denk je misschien, ja leuk! Die rugzak is inderdaad makkelijk mee te nemen maar waar kan ik hem nog meer voor gebruiken? Wat dacht je ervan als je naar college moet? Je kunt daar makkelijk je etui en andere zaken zoals bijvoorbeeld een laptop in kwijt. Reis je met het openbaar vervoer, dan zet je de rugzak netjes in het bagagerek of je houdt hem op schoot en zodra jij uitstapt doe je hem weer om je schouders en kun je je doel vervolgen richting de universiteit. Zo heb je dus 1 tas maar met meerdere functies. Superhandig toch?!

Een mooi merk en goede kwaliteit
Nu heb je al een tijdje gezocht naar een goede en mooie rugzak, maar je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen je een rains rugzak aanraden. Dat is een supermooi merk dat veel verschillende uitvoeringen heeft wat betreft rugzakken. Ze zijn er ook in allerlei verschillende kleuren dus zeker ook in een kleur die jij erg mooi vindt. De rains rugzak is gemaakt van een duurzaam materiaal waardoor hij ook superlang mee kan gaan. Rains rugzakken zijn voorzien van een coating waardoor ze vuilafstotend en waterdicht zijn. Ook hebben zij het EcoTex certificaat en zij voldoen aan de normen van REACH. Dit houdt in dat er geen stoffen gebruikt zijn die schade toe doen aan het milieu. Op deze manier is het gebruik van stoffen die niet gewenst zijn uitgesloten.

Een rains rugzak biedt ruimte aan 13 en 15 inch laptops. Ideaal dus om mee te nemen als je studeert. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om er andere spullen in op te bergen. Door zijn gave uiterlijk heb je met een rains rugzak dus echt een tas waarmee je je onderscheid van de rest en dat mag ook best. Zie jij jezelf al de blits maken met zo’n ontzettend gave rugzak op je rug of aan je schouder? 

Dit artikel wordt u aangeboden door thebagstore.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna