Afbeelding
Foto: PR

Meer plezier voor jouw kind? Ga voor een kinderauto!

Partnerbijdrage

Crossen, scheuren, toeren en misschien wel driften. Waar wordt jij blijer van dan een grote glimlach op het gezicht van jouw zoon of dochter? Vergeet die saaie step of skelter en ga voor een elektrische kinderauto. Ideaal voor kinderen tot 10 jaar die de wereld willen ontdekken of gewoon lekker plezier willen maken. Hier zijn verschillende keuzes in, we zullen hieronder verder ingaan op de “wat luxere” varianten.

Luxe uitvoeringen kinderauto’s

Neem geen genoegen met minder dan absolute topkwaliteit. Bij Carkiddo kun je terecht voor Bentley, Lamborghini, Mercedes, Porsche en andere automerken van de hoogste standaard. Vergeet die auto voor hun “Sweet 17/18” en laat nu alvast zien dat je alles voor ze over hebt. Wil je echt “groot” uitpakken? Ga dan voor een SUV kinderauto. De auto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar zullen leuker zijn als ze ouder zijn en er nét iets meer mee kunnen.

Tijd voor jezelf

Niet meer “Papaaaaaa” of “Mamaaaa”, maar Vrrroooeeem en weg zijn ze. Laat ze rondjes rijden in de tuin, op het speelplein, in het bos of op een andere veilige plek. Jij kunt ze lekker op afstand in de gaten houden, terwijl jij even wat tijd voor jezelf hebt. Op deze manier bevorder je de zelfstandigheid van jouw kleine en heb jij ein-de-lijk de kans om wat voor jezelf te doen. Ga een boek lezen, bel een vriend(in) of geniet gewoon even van het moment.

Lekker leren

Als jouw zoon of dochter wat ouder is, kun je ze ook alvast leren hoe bepaalde verkeersregels werken. Hier zullen ze later aan terugdenken tijdens bijvoorbeeld hun fietsexamen of wanneer ze zelf onderdeel uitmaken van het verkeer. Hoe meer ze weten, hoe vertrouwder ze zich voelen in het verkeer en hoe minder ongerust jij hoeft te zijn als ze alleen, of met vriend(innet)jes, op pad gaan.

De keuzestress die cadeaus met zich meebrengen

Wat is nou het perfecte cadeau voor jouw (klein)kind? Kies je voor iets met een scherm als een tablet? Of wil je liever dat ze lekker met hun handen bezig zijn? Moet het speelgoed alleen voor jouw kindje zijn? Of wil je dat het met vriendjes gedeeld kan worden? Wat je ook kiest, het zal een weloverwogen keuze zijn. Het klinkt voor-de-hand-liggend, maar lang niet iedereen doet het. Maak een verlanglijstje samen met jouw kind en zet alle wensen op papier. Zo kun je er in ieder geval nooit naast zitten.

Spaar samen voor het beste cadeau ooit

Wil je jouw kind niet zomaar een duur cadeau geven? Werk met beloningen voor gedrag van jouw kindje. Is jouw kind wat jonger? Beloon hem of haar dan bijvoorbeeld als ze naar de wc/het potje gaan i.p.v. de luier. Zijn ze wat ouder? Beloon ze voor het helpen met klusjes of wanneer ze een mooie tekening gemaakt hebben. Op deze manier leer je ze ook meteen dat, wanneer ze iets willen, ze het kunnen verdienen door goed gedrag te vertonen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Carkiddo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna