Foto: PR

5 redenen om een stukadoorsbedrijf in te huren

  Partnerbijdrage

Ga je binnenkort verbouwen of zit je middenin een verbouwing? Vaak komt stukwerk dan ook om de hoek kijken. Het is een ideale manier om de muren mooi strak te krijgen. Het ziet er namelijk een stuk mooier uit als dit gedaan is! Vroeger was het nog in om te kiezen voor een structuurverf. Tegenwoordig wil iedereen alles helemaal strak hebben. Misschien denk je hier anders over of denk je, dat wil ik zelf wel proberen. Wij geven 5 redenen om een stukadoorsbedrijf in te huren.

Focus je op andere taken

Een voordeel als je een stukadoorsbedrijf hebt, is dat je je kunt focussen op andere taken tijdens de verbouwing. Of een verbouwing nou klein of groot is, je zal veel bezig zijn met het ontvangen van producten, het regelen van andere werkzaamheden en het overzicht houden. Hoe fijn is het als je je dan niet hoeft druk te maken over het stukwerk? Laat dat maar aan de professional over!

Jarenlang ervaring

Een stukadoorsbedrijf heeft vaak jarenlang ervaring, wat een groot voordeel is. Zo weet je eigenlijk wel zeker dat het mooi gedaan gaat worden. Door die ervaring zal de stukadoor ook veel sneller klaar zijn, dan dat je het zelf gaat doen. Je kunt zelf best een cursus stuken volgen, maar de praktijk is toch wel wat lastiger. Helemaal als je een hele bovenverdieping zou moeten stuken…

Het is moeilijker dan je denkt

Zoals gezegd al, het is moeilijker dan je denkt. Al kun je prima een muur doen, heb je wel nagedacht over het plafond? Het plafond is enorm zwaar! Je moet boven je hoofd werken en het stukwerk zelf is dan ook nog eens zwaar! Dubbelop dus eigenlijk.

Garantie

Een ander voordeel is dat je garantie hebt als je het door een stukadoorsbedrijf laat doen. Die heeft immers het werk uitgevoerd, dus moet hij of zij ook garanderen dat het goed gedaan is en goed blijft. Als je na verloop van tijd toch helaas wat schade ontdekt of een ander probleem, dan kun je contact opnemen met het stukadoorsbedrijf. Dit valt dan onder de garantie.

Specifieke wensen

Stukwerk kan heel uiteenlopend zijn. Je hebt het basic stukwerk, maar ook allerlei andere materialen die je op de muur kunt smeren. Vaak zie je dit in badkamers, waar er voor een mooie, soort kleiachtig stukwerk gekozen wordt. Laat je adviseren door een professional die hier ervaring mee heeft!

Genoeg redenen dus om niet zelf te gaan stuken toch! Het kost even wat geld, maar dan weet je zeker dat je een mooi resultaat zult hebben. Mits je met een goed en ervaren bedrijf in zee gaat natuurlijk. Zorg dat je een goed gevoel hebt bij een stukadoorsbedrijf en laat je verrassen door de professionaliteit van het werk!

Dit artikel wordt u aangeboden door Bouwbedrijf van Zilver. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden