Afbeelding
Foto: PR

Elektrische inbouwhaarden: duurzaam en modern is net zo gezellig

Partnerbijdrage

De ouderwetse gezelligheid van een open haard, maar dan zonder de nadelen die daaraan kleven: de elektrische inbouwhaard. Geen brandgevaar, geen gebruik van aardgas, geen fijnstof en u hoeft niet om de haverklap de kou in om nieuwe houtblokken te hakken. Uw huis wordt intussen sfeervol verwarmd, met een simpele druk op de afstandsbediening. 

Duurzaam verwarmen

Niet alles wat modern is, wordt als gezellig gezien. Met de ontwikkeling van de moderne, meer duurzame soort open haard is daar rekening mee gehouden. Men wil in deze eeuw rekening houden met het milieu, maar in de koude wintermaanden wel sfeer in huis creëren - en natuurlijk de boel verwarmen. Nu veel huishoudens het gas afzweren en overgestapt wordt op groene elektriciteit, is zo’n inbouwhaard de ultieme optie. De nieuwste modellen zijn bovendien voorzien van een energiezuinige Eco LED Energy Saver, waarmee stroomkosten beperkt worden. 

Net als vroeger, maar dan veiliger

Men maakt dus geen gebruik van ouderwetse brandstoffen: geen hout, geen aardgas, geen open vuur. U maakt zich geen zorgen meer dat er (schoorsteen)brand ontstaat en er komt geen fijnstof in de lucht, waar u of uw gasten last van kunnen hebben. Een huis stijgt eveneens in waarde met een dergelijke aanschaf. Dat u geen hout hoeft te halen en hakken heeft als bijkomend voordeel dat u meer tijd bij deze sfeerhaard kunt doorbrengen, met een boek, een spelletje of tv-programma. U ontvangt uw gasten in een sfeervol verwarmde kamer, net als vroeger. En intussen gaat u met uw tijd mee.  

Dit artikel wordt u aangeboden door Sfeerhaardenexpert.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna