Otolift: grootste trapliftleverancier van Nederland

Partnerbijdrage

Koninklijke Otolift is de grootste trapliftleverancier van Nederland. De firma uit het Zuid-Hollandse Bergambacht werd opgericht in 1891. Ruim 130 jaar later worden Otolift trapliften wereldwijd verkocht. 

Otolift is aan het einde van de negentiende eeuw opgericht door Otto Ooms. Het bedrijf wordt nog altijd geleid door de familie Ooms. Wat in onze rijke historie altijd hetzelfde is gebleven: dagelijks willen wij het beste doen voor onze klanten. Met onze trapliften maken wij het verschil in het leven van mensen: dankzij onze trapliften kunnen zij thuis in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Innovatie is een rode draad in de historie van Otolift.

Otolift Modul-Air
Die innovatie leidde tot tal van vernieuwende producten. In 2016 introduceerden we de Otolift Modul-Air, waarmee we een nieuwe standaard zetten in de trapliftenbranche. Dit model gaat naar boven en beneden over een rail van slechts zes centimeter, de dunste enkele rail ter wereld. De stoel is uitgerust met de Reverse Drive Technology. Daarmee is deze geschikt voor zeer smalle trappen, omdat het mogelijk is om (deels) achteruit omhoog te gaan. De Modul-Air, maar ook onze andere modellen trapliften, zijn zeer compact vormgegeven. De trap blijft daardoor optimaal beloopbaar. De stoelbekleding is in diverse kleuren verkrijgbaar, passend bij het interieur.

Tweedehands en huren
Aangezien een traplift een levensduur heeft van twintig jaar of zelfs meer, is het logisch dat deze ook tweedehands beschikbaar zijn. Voordat een tweedehands traplift wordt herplaatst ondergaat deze een grondige opknapbeurt (revisie) in onze fabriek in Bergambacht. Slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen. Wanneer iemand voor een korte(re) tijd een traplift nodig heeft, is huren een aantrekkelijke optie. Huren van een traplift kan al voor een periode van een maand.

Op zoek naar meer informatie? Bezoek dan de website: www.otolift.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Koninklijke Otolift. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna