Afbeelding
Foto:PR

De leukste en meest originele cadeau tips

Partnerbijdrage

Heb jij ook altijd moeite om een cadeautje te vinden voor een verjaardag of een andere gelegenheid? De standaard enveloppe met inhoud, flesje wijn of boeket bloemen zijn niet echt origineel meer. Jij zoekt iets waarmee je verrassend uit de hoek kunt komen? Misschien heb je dan iets aan onderstaande cadeau tips?

Een mega chocoladereep

Wat geef je de echte chocoladeliefhebber? Uiteraard chocolade! Maar een doosje bonbons is weer niet origineel genoeg, al zal dat de chocoladeliefhebber niet veel uitmaken. Toch kun je met chocolade tegenwoordig goed uitpakken. Zo zijn er diverse cadeaubedrijven die een mega chocoladereep verkopen. Desgewenst kun je ook de verpakking van de de reep personaliseren met de naam van de ontvanger. Dit is behoorlijk origineel, want het gaat werkelijk om een zeer grote reep chocolade van tussen de 2 en 4,5 kilogram. De ontvanger komt met deze reep nog flink aan het tillen. 

Een spannend cadeau voor je partner

Soms zijn er cadeaus die altijd origineel zijn, maar niet voor iedereen bedoeld. Een zeer persoonlijk cadeau die alleen jouw partner mag ontvangen. We hebben het dan over de spannende en zeker ook originele cadeaus van Veiliggenieten.nl. Hier vind je altijd leuke, spannende en zeer intieme cadeautjes voor zowel hem als haar. Of het nu gaat om glijmiddel voor een heerlijke massage of spannende toys, met een dergelijke cadeau genieten jullie allebei. 

Een dag/weekendje weg

Soms is het goed om een cadeau weg te geven, dat niet uit materiële zaken bestaat. Heeft iemand alles al of heeft iemand geen wensen? Je kunt er dan voor kiezen om als cadeau een dagje of weekend weg te geven. Als gezin, familie of vriendengroep, genieten jullie dan allemaal van het cadeau. Dit cadeau bestaat dus enkel uit samen herinneringen maken. Voor veel mensen is dit een veel origineler cadeau dan materiële zaken. 

Gadgets

Gadgets oftewel in het Nederlands: hebbedingetjes, zijn altijd razend populair als cadeau. Gadgets kunnen echt van alles zijn en vaak met leuke innovatieve toepassingen. Gadgets vind je daarom veel terug in de consumentenelektronica. Gadgets zijn meestal vernuftige elektrische apparaatjes. Dit kan uiteenlopen van dure apparaten, zoals een smartwatch of gps-toestel tot een speciale zonnebril met bijzondere glazen of een zakmes met innovatieve functies.

Zelfgemaakte taart

Het meest originele cadeau is misschien wel gemakkelijker te verzinnen dan je gedacht had, namelijk een zelfgebakken taart. Een taart hoort bij een feestelijk moment, zoals een verjaardag. Waarom dan niet zelf één maken en cadeau doen aan de jarige job? Een zelfgemaakte taart is niet alleen origineel, het is ook een zeer persoonlijk cadeau waar je veel moeite voor gedaan hebt. Bovendien kunnen meerdere personen van dit cadeau genieten.

Dit artikel wordt u aangeboden door Veiliggenieten.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna