De winnende teams van het scholenvolleybaltoernooi. Foto: PR
De winnende teams van het scholenvolleybaltoernooi. Foto: PR

Eerste scholenvolleybaltoernooi Oost Gelre groot succes

Sport

OOST GELRE - Zondag 15 mei was het zover. In de Hamalandhal in Lichtenvoorde streden groep 3/4/5 van de basisscholen uit Oost Gelre om de eer én de beker. De leerlingen waren enorm fanatiek en wilden uiteraard winnen. Gemotiveerd begonnen ze aan het toernooi, nadat ze eerst een gezamenlijke warming up hadden gedaan.

Het toernooi werd georganiseerd door de vijf volleybalverenigingen uit onze gemeente. De twintig teams hadden elk een verenigingsvrijwilliger die hen begeleidde. Ze legden het volleybalspel uit, zorgden dat ze op tijd weer op het veld stonden en dat ze in de kantine gratis ranja en een stuk fruit kregen.

Als de kinderen niet hoefden te volleyballen konden ze in de andere hal terecht waar diverse volleybalattributen opgesteld stonden. Zo was er een snelheidsmeter die aangaf met hoeveel kilometer per uur ze op hun hardst konden smashen en waren er behendigheidsspelen.

In het kader van de Oost Gelre Sportweek kijken we terug op een zeer geslaagde scholenvolleybaltoernooi. De winnaars van de editie 2022 zijn: Groep ¾ op de eerste plaats Het Gele Park Bad Boys op de tweede plaats Het Gele Park Let`s Go. Bij Groep 5 op de eerste plaats St. Jorisschool 2 en op de tweede plaats Hoeksteen Girls.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna