Mijntje Wopereis. Foto: ZPC Livo
Mijntje Wopereis. Foto: ZPC Livo

Mooie prestaties op NK lange baan voor Mijntje Wopereis

Sport

LICHTENVOORDE - Van 16 tot en met 19 juni vonden de Nederlandse zwemkampioenschappen lange baan (50 meter) plaats in Amersfoort. Voor ZPC Livo kwam Mijntje Wopereis op 4 afstanden aan de start. 

Voor donderdag 16 juni stond voor haar de 100 meter rugcrawl op het programma. Met een tijd van 1.12.08 behaalde zij hiermee een 14de plaats. De 50 meter rugcrawl stond vrijdags op het programma en daarbij behaalde Mijntje wederom een 14de plaats met een tijd van 32.65. Op zaterdag kwam Mijntje uit op de 100 meter vrije slag, met een nieuw persoonlijk record van 1.02.46 zwom zij zich naar een 20ste plaats. De laatste dag van de Nederlandse zwemkampioenschappen, zondag 19 juni, werd Mijntje wederom met een persoonlijk record van 28.30 op de 50 meter vrije slag, 16de van Nederland. 

Al met al een zeer succesvol kampioenschap voor Mijntje! En nu de voorbereidingen voor de FISEC spelen in Klagenfurt (Oostenrijk) waar Mijntje samen met Lynn Rötter, ook lid van ZPC Livo, van 23 juli t/m 29 juli strijden om de medailles. Benieuwd naar meer informatie over deze FISEC spelen en hoe u beide dames kunt sponsoren, kijk op www.livo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna