Een aantal spelers van Longa '30 tijdens een eerdere editie van het State of Art Keitoernooi. Foto: PR

Een aantal spelers van Longa '30 tijdens een eerdere editie van het State of Art Keitoernooi. Foto: PR

State of Art Keitoernooi bij Longa ‘30

Sport

LICHTENVOORDE - Op dinsdag 16 en zaterdag 20 augustus vindt weer het jaarlijkse State of Art Keitoernooi plaats. Dit voetbaltoernooi wordt, na twee coronajaren, traditiegetrouw gespeeld bij de accommodatie van Longa ‘30 aan de Raadhuisstraat te Lichtenvoorde. De deelnemende ploegen zijn dezelfde als voorgaande edities, te weten AZSV uit Aalten, RKZVC uit Zieuwent, Grol uit Groenlo en uiteraard Longa ‘30 zelf. De wedstrijden worden geleid door de scheidsrechters Wijnand Rutgers en Emiel Stienezen.

Dinsdag spelen om 19.30 uur Longa ‘30 en Grol tegen elkaar op het E-veld en op hetzelfde tijdstip ontmoet AZSV het team van RKZVC op het A-veld. Na afloop van deze wedstrijden wordt de indeling voor de wedstrijden van zaterdag opgemaakt. De verliezersfinale wordt zaterdag om 15.30 uur gespeeld, waarna om 18.00 uur in de winnaarsfinale bepaald wordt wie er dit jaar met de eindzege gaat strijken.

Het State of Art Keitoernooi is een vast onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de altijd drukbezochte wedstrijden zijn voor de Lichtenvoordenaren een mooie opmaat naar de competitiestart op zondag 28 augustus in eigen huis tegen Orion. Dit seizoen kan er al vast uitgekeken worden naar een viertal derby’s tegen RKZVC en Silvolde, die alle op zaterdagavond zullen worden gespeeld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna