Twee beduusde kampioenen: Vayenna Dik en Willemijn Wolters. Foto: Natascha Hesselink

Twee beduusde kampioenen: Vayenna Dik en Willemijn Wolters. Foto: Natascha Hesselink

Mooie afsluiting zomerseizoen PSV In den Bosch

Sport

LICHTENVOORDE - Afgelopen buitenseizoen konden na twee jaar beperkingen de ruiters van PSV In den Bosch van start met hun activiteiten aan de Boschlaan. Er waren weer dressuurwedstrijden, Bixiewedstrijden (dressuur en springen voor de jongste combinaties), 40 + dressuur en springen (voor de oudere jeugd) en als knaller de Zwarte Cross Camping op de springweide.

Vrijdag 2 en zaterdag 3 september deden de leden goede zaken door met prijzen en veel winstpunten huiswaarts te keren. Afgelopen zondag 4 september werd de Bixie-competitie afgesloten met de bekendmaking van de Bixiekampioenen. Joly Overkamp uit Halle deed voor de tweede keer ooit mee aan een Bixiewedstrijd en schreef het kampioenschap in de klasse AA dressuur op haar naam met haar pony Mary. Dressuurkampioen in de klasse A werd Vayenna Dik met haar super shet Flecky. Willemijn Wolters nam afscheid van de Bixie dressuur door kampioen te worden in de klasse B1 met haar kanjer Jeroentje.

’s Middags werd de dag afgesloten met een springparcours, voor de meeste deelnemertjes toch wel een spannende aangelegenheid, kijkend naar de gezichtjes van de ruitertjes. Dezelfde dames werden ook springkampioen, Vayenna in de klasse AA en Willemijn in de klasse A. Zo zie je maar dat dressuur de basis is, ook als je gaat springen. Met hun handen vol linten, bekers en prijzen konden ze na een lange, warme dag blij naar huis!

De vereniging dankt alle deelnemers voor hun komst naar de Boschlaan, alle vrijwilligers voor hun tijd en inzet en de sponsoren voor hun bijdrage aan de wedstrijden. Zonder hen is het niet mogelijk om als vereniging een leuk programma neer te zetten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant